Nyköpt!

Var ute och flängde i kista galleria igår med Therese och Marri, så köpte 2 par jeans (var i stoooort behov av nya, då alla mina andra har hål i sig) hittade även ett par snygga boots som ska köpas idag/imorgon om dom finns i rätt storlek någonstans! Skitfina. Så nu är jag fattig, redan innan jag fått mina pengar *hähä*
Jag Saknar Dig
Jag Saknar Dig bygger på en verklig händelse, vilket gör filmen ännu mer rörande. En riktig snyftare var det!
Tycker att dom gjorde ett jättebra jobb med att framföra alla känslor, riktigt starka känslor. Hat, kärlek, sorg och lycka fick jag känna under hela filmen. Musiken var underbar, filmen var underbar. Jag skulle väl säga att det är en film för er som vill gråta ut lite, känna att man lever, se livet ur andra synvinklar!

Jag grät INTE faktiskt.
Brukar göra det till såna här filmer.. Det skulle varit en sorglig(are) om det inte fanns några omogna fjortisar som satt och skrattade under dom sorgligaste scenerna. Förstår allvarligt talat inte på mig såna som skrattar åt hur en människa ser ut när den exempelvis är ledsen, vart är det roliga? Snacka om att förstöra..

BETYG: 4.5/5 Hallon
Wild Rose by Avril Lavigne

  

Avril Lavigne har kommit med sin tredje parfym nu, OMG! Hur kan jag missa allt sånt här?
Älskade ju hennes första parfym "Black Star" men tyckte mindre om hennes andra "Forbidden Rose"..
Den nya är tydligen en blandning av dom två tidigare parfymerna, fast med en mer.. fruktig & söt doft!

Får gå in och sniffa på den nästa gång jag är och shoppar! Och sen om den hamnar i min parfym samling eller inte, det får man ju se.

Såhär beskrivs doften: Doften öppnas med en explosion av energi som består av mousserande mandarin, grapefrukt och röda plommon. Vid doftens hjärta släpps en strålande blommig bukett av tempelblomma, drömmande blå orkidé och apelsinblomma lös. Basen i doften utstrålar en underton av sandelträ, som sedan kompletteras med en läcker crème brûlée för en söt lockelse.