Nu drar vi till Thailand!
Färgar the eyebrynenFärgar mina ögonbryn inför imorgon så man faktiskt kan vistas ute bland folk utan smink och utan att behöva se ut som en albino (no offense)
Det är första gången jag gör det helt själv, hoppas jag inte failar! *hihi*
Djur avlivas i gaskammare


(KLICKA PÅ MINIATYRBILDERNA FÖR ATT SE I STÖRRE FORMAT)


Det är helt fruktansvärt hur dåligt vi människor behandlar andra varelser, både människor och djur.
Varje dag får man se sådana hjärtskärande rubriker i tidningarna.. tar det aldrig slut?

I Japan så sker det massavlivning av djur som avlivas i en såkallad "drömlåda" men som med andra ord vanligtvis kallas för gaskammare. Och avlivningen går till som så att "drömlådorna" fylls med hundar/katter som sedan fylls med koldioxid.  När den dödliga gasen långsamt fyller lådan tar det tio minuter innan skallen övergår till ett tyst gnällande. Och det tar ytterligare tjugo minuter innan ryckningarna slutar och de små kropparna till slut är stilla.

Det är över 200 000 djur, varje år,
 i Japan som går detta hemska öde till mötes. Och allt detta på grund av att människor skaffar djur utan att tänka innan, bara för att ha! Dom är söta och underbara som valpar/kattungar men när dom vuxit upp är det inte lika roligt längre och då slängs dom ut som dom vore sopor! Det är då regeringen ingriper och för alla hemlösa djur till avlivning.

Och sättet detta görs på är HELT LAGLIGT där, jag har absolut ingen j*vla förståelse för hur det kan vara det!
30 minuter av lidande!? Vad hände med djurens rättigheter? Det finns dock en välgörenhetsorganisation vid namn Lifeboat som är emot detta och har lyckats rädda 8000 katter från kammaren. Det är självklart inte så mycket, men det är en bit på vägen. GO LIFEBOAT. Jag blir så j*vla upprörd av sånt här.. det gör så ont i hjärtat när man inte kan göra något för att hjälpa.

UPDATE: För det första, vem fan säger att jag endast sitter och tycker synd om hundar och katter? Jag tycker synd om exakt ALLA djur som blir fel behandlade, allt från kackerlacka till ko!! Ni (DU) har fan ingen jävla rätt att anklaga mig för något ni (DU) inte ens vet någonting om, jag uppmärksammar en sak i taget och just idag råkade det handla om katter och hundar. Och sedan komma med att JAG smaskar i mig en hamburgare efteråt utan att tänka på vad kossan gått igenom? Ursäkta mig??? Du har ingen aning om vad jag vet, känner eller tycker om slaktproduktionen.. så tänk lite nästa gång innan du kommer med några idiotiska antydningar!!!

Ursäkta mitt språk och humör men jag blir ganska irriterad på folk som antyder saker som dom inte vet någonting om!
Att kommentera negativa saker anonymt är även en sak jag stör mig rejält på. Om du inte kan stå för dina åsikter, kommentera inte då!