Luleå - TimråVar på en helt sjuk hockeymatch nyss! Blev 7-2 till Luleå, snacka om att dom matade in mål! Superenkelt också, Timrå blev så jäkla överkörda, det var grymt att se faktiskt. Blev helt paff när dom bara gjorde mål efter mål efter mål.

Åh det var så underbart underhållande att se Timrås stackars målvakt bli så arg, han kastade iväg sin vattenflaska typ 2 gånger.. haha aww jag borde tycka synd om dom, men fan.. skadeglädje in my ♥
Visste du...

* Att den här bilden är tagen för exakt 2 år och en dag sedan? (jag ser cp ut)


*
Att jag sover jättebra i bil/buss/tåg för jag blir så avslappnad av det. Värsta sömntabletten!

* Att jag tycker kranvatten smakar diskmedel!


* Att jag alltid ska vara emot strömmen, fast i hemlighet är jag exakt likadan (ex: alla älskar justin bieber, jag hatar honom.. egentligen tycker jag att han är bra)


Nyttig Middag


Vi försökte oss på en nyttigare middag igårkväll och det var faktiskt helt okey, blev bra tillsammans med laxen (älskar lax!!) men skulle inte sitta helt fel med en sås till också, problemet är bara: Vilken sås passar till rätten?

Lägger ut receptet för er som är intresserade! Vi lade till laxen själva så ni får även välja om ni vill ha pastasalladen som den är eller om ni vill välja att ha något mer till, vi valde mellan kyckling och lax.

Ingredienser:
4
portioner pennepasta
1 1 dl färdig pesto
lite olivolja
1 1 röd lök
2 2 tomater
2 2 mozzarellaostar
1 1 kruka färsk basilika
svartpeppar
medelhavssalt

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av kokvattnet. Blanda pastan med peston. Rör det hela smidigt med lite extra olivolja.

2. Skär basilikan fint. Spar några hela blad till dekoration. Strimla den röda löken. Skär mozzarellan i kuber. Tärna tomaterna.

3. Vänd ner lök och tomat i pastan tillsammans med mozzarella och finskuren basilika. Krydda salladen rejält med nymalen svartpeppar och medelhavssalt. Dekorera med basilikablad.