Visste du att jag...

 
♥ Jag brukar äta isbitar som om de vore godis!
 
♥ Jag får panikattacker när jag badar någonstans där jag inte kan se botten.
 
♥ Jag äger bara en handväska.
 
♥ Jag hatar när man skriver ett blogginlägg och sista ordet i en mening hamnar på en ny rad.. Så himla fult, får damp på sånt!Fame by Lady Gaga

Lady Gagas parfym har nu efter många spekulationer fram och tillbaka äntligen skapats. Parfymen heter FAME ni kan se på bilden nedan hur flaskan ser ut. Och Lady Gagas önskningar om sin egna doft verkar ju gått i uppfyllelse, och hennes krav var ju då att parfymen ska dofta som "dyr prostituerad", med andra ord: en konstig blandning av säd och blod. Dock så luktar den inte blod och säd, men det är meningen att den ska kännas "sensuell" som efter sex. En riktig komplicerad doft som är svår att beskriva, verkar det som.
 
Innehållet i flaskan är svartfärgat och här är anledningen: - "It’s black like the soul of fame, but invisible once airborn."
 
 
Jag är inte chockad över hennes val, jag menar hon är ju expert på att sticka ut från mängden!? Däremot så vet jag inte om jag är så sugen på att dofta på parfymen! Haha. Men för er som är intresserade så kan jag ju meddela att hennes parfym beräknas att släppas i september 2012 (hela världen över).
 
 Vi har blivit med valp!


Nu har vårat lilla busfrö äntligen flyttat in! Det var en lång resa för lilla Bowie, ända ifrån Skutskär till Luleå. Men hon var jätteduktig under hela resan (både bil och flyg), hon sa inte ett ord. Mammas lilla ängel..
Nu när hon har kommit till rätta här hemma så hittar hon på massa hyss varje dag! Hihi :) Och om ni undrar över hennes namn, så är hon döpt efter David Bowie. ♥