New in!Eftersom att jag och Emil har flyttat ihop nu, så är det ju självklart att vi måste inskaffa nya möbler till lägenheten också. Så roligt! Vi är långt ifrån klara, men det går sakta men säkert framåt.

Ett litet tips bara; KÖP FÖR GUDS SKULL INTE DETTA MÖBELSET FRÅN JYSK! Det var det värsta vi byggt ihop hittills, det var jättesvårt pga dålig beskrivning och så var det trasiga saker som försvårade byggandet ännu mera. Det må vara ett snyggt och mysigt möbelset, men det är inte värt besväret om det inte redan är färdigmonterat!Necomimi - Robot kattöron


Det japanska företaget Neurowear har skapat en ny populär produkt som finns ute på marknaden att köpa.
Ett par fluffiga kattöron som styrs av våra hjärnvågor. Det finns inbyggda sensorer i öronen som läser av bärarens hjärnaktivitet.
För att ge ett exempel: Om du är ledsen så hänger öronen nedåt. Men om du är glad så står dom rakt upp.
Öronen kan även vifta lite grann... Alltså det är så onödig pryl, men supersöt!!! Jag skulle vilja ha såna ♥

Ni kan även se hur öronen fungerar i den här lilla reklamfilmen!LOREEN IN MY ♥

Jag vet att alla redan skrivit om denna underbara händelse.. Men jag kan inte låta bli. Måste få uttrycka min lycka! ♥Det är helt otroligt att vi tog hem vinsten i år, jag var helt säker på att vi skulle vinna redan från början, så hur kan det ändå vara så ofattbart? Jag kan inte fatta att det hänt på riktigt, Sverige vann! Loreen vann!!
Hon är verkligen en fantastisk artist. Första gången jag hörde låten och såg uppträdandet så fick jag gåshud.
Och jag ryser fortfarande varje gång jag hör den. Åh helt obeskrivligt, helt amazing. ♥

Tårarna sprutar (glädjetårar ofc)