Looper

 
Var som sagt och såg på förhandsvisningen av Looper igårkväll med Emil, Tobbe och Sofia. Och den var inte alls bra, fast å andra sidan verkade jag vara den enda som tyckte så. Den var alldeles för seg och innehöll för lite action, den sista halvtimmen var hyffsad. Den bästa delen på hela filmen. Jag hade väl antagligen för höga förhoppningar på filmen..
 
Och sen funderar jag på varför dom har ändrat på Joseph Gordon Lewitt utseende totalt? Det ser inte ens ut som honom!
 
Betyg: 3,5/5 HallonSpökåldern

Buuuuh.. Jag tror visst att våran lilla sötnos har kommit i spökåldern, för hon har fått för sig att göra sitt lilla varningskall åt de absolut löjligaste sakerna, speciellt när vi är ute och går våran kvällspromenad. Exempelvis; lyktstolpar, cyklar, tidningar och till och med stenar.. Jo sådana saker kan ju vara väldigt läskiga!
 
Lampor som lyser, dom är helt klart läskigast. Haha så jäkla söt.
Bowie är inte den hundras som skäller speciellt ofta, det kan gå flera dagar innan hon säger något. Så då är det här ett ganska konstig uppförande när det kommer från henne! Haha. Måste påpeka att jag är supernöjd med collaget, haha skillat!Har vunnit en tävling!

Nämen så trevligt, för första gången så har jag faktiskt vunnit ett pris.. Två stycken biljetter till den bioaktuella filmen Rivalerna och sedan 4 biljetter till förhandsvisningen av Looper. Båda filmerna verkar ju vara bra också så det är ju ännu najsigare att få gratisbiljetter! Hihi
 
Har ni vunnit något pris någon gång? Vad?