Iron Man 3

 
Det var premiär för Iron Man 3 igår, och vi var på plats för att se den! Har inget dåligt att säga om filmen förutom att det verkar som att detta kommer vara den sista Iron Man filmen, ever. Vilket är lite småtråkigt. Jag älskar Robert Downey Jr, han är så jäkla rolig och duktig skådis. Hans personlighet i filmen är grym! Tveksamt om jag hade gillat Iron Man om dom hade haft en annan skådespelare faktiskt. Han gör filmen.
 
Jag rekommenderar denna filmen starkt.Festande

 
Igår var det födelsedagsfirande för Sofia som fyllde 22år! Så det var förfest hemma hos dom och sedan vid nio tiden så drog vi in till Olearys och spelade bowling och bara umgicks. Jag tog det lite lugnare med drickandet denna gången, inga shots! Skönt att slippa den hemska baksmällan.
 
Tog inga bra outfit bilder på mig själv igår, så ursäkta den dåliga mobilkvaliten på bilden!Mama

 
Var och såg på skräckfilmen Mama i fredags med några vänner. Och jag hade väntat länge på att få se den, hade ju hört så mycket bra saker om den! Jag blev dock väldigt besviken, den var inte alls läskig. Den var inte heller på spanska, som jag hade trott att den skulle vara.
 
Guillermo del Toro, är ju en spansk director och han har bland annat gjort Pans Labyrint (som är en riktigt välgjord och bra film) och sen kommer den här? Tog pengarna slut eller? Nej, jag skulle inte rekommendera er att se den på bio, däremot så kan ni hyra den. För helt värdelös var den väl inte.