Sista arbetsdagen

Jaha idag var det sista arbetsdagen på Softronic, har arbetat där i 2 månader nu och tiden har verkligen flygit förbi. Det känns ganska sorgligt faktiskt, man trivdes ju så bra tillsammans med arbetskamraterna. Vi var "The Dreamteam" - som chefen kallade oss. Och nu är det bara slut.. Men det har varit en rolig tid, med nya erfarenheter. 
 
Men vi kommer samla ihop hela gänget någon dag och fara iväg till Boda Borg (det är ungefär som att delta i fångarna på fortet, man delar upp sig i lag som sedan ska genomföra olika utmaningar, bästa laget vinner). Det kommer bli spännande!
 
Här är en avskedspresent som jag fick utav en av arbetspolarna, lite roligt. :)
 
 Baksmällan 3


Egentligen så tycker jag inte att själva filmen i sig var dålig, men den var ganska olik dom andra. Den hade inte riktigt samma stuk som dom två tidigare filmerna. Slutet var det bästa i hela filmen. Jag tycker fortfarande att baksmällan 3 är värd att se dock. Den var rolig och hade sina moments.Crystal Bra

Nu har även jag följt strömmen och köpt en crystal bra! Även om jag är ganska långt efter tidsmässigt, haha.
Jag tycker den är superfin, och det bästa är ju att man kan använda den närsomhelst, inte bara ha som partyplagg som man använder 1 gång. 
 
 
Köpte den på Tradera för 199:-