Örebro!Jag var i Örebro idag för att se och träffa Erik Grönwall och Calle Kristiansson för sista gången på "idol-resan". Så himla nice, det var på en bilfirma den här gången också fast det var mindre än i Uppsala och lite mindre folk. Fast det var galet mycket trängsel och knuffande! (jobbigt) men det var värt det! Yeii. 

Kan skriva och lägga ut fler bilder imorgon för nu ska jag sova! Skola imorgon vet ni :) 
Grattis mormor! :)

Håller på att fixa till mig lite, ska hitta nåt fint att ha på mig men allt är i tvätten! *Suck*
Det är så att vi ska snart åka iväg och fira min mormor för hon har fyllt år, så det blir nog inte så mycket uppdatering under dagen/kvällen. Har fullt upp med att umgås med släkten/vänner.


(Det är jag på bilden, Bilden har inget med texten att göra!)

Hoppas ni har/får en trevlig lördagkväll sötisar!
BTW tack så jättemycket för alla söta kommentarer om min skiss i inlägget innan, blir jätteglad :)
Och duktiga är ni också, gissar rätt och allting. Klart att det är Erik Grönwall på skissen, haha. 
Skiss

Såhär kan det gå om en Rebeckhaam är uttråkad och inte har någonting att göra.. Antingen klipper jag sönder tidningar (klipper ut artister/kändisar som jag vill ha på ex. väggen) eller så gör jag en skiss eller två. För någon dag sedan gjorde jag både och, men lägger bara ut skissen, som råkar vara ofärdig. Men jag orkade inte göra mer för jag blev bara irriterad över att allt blev 'fel' hela tiden!Men jag blev nog ganska så nöjd med den ändå, vad säger ni? Ser ni vem det ska föreställa kanske? :D